XS4 mini

Artikelnummer: XS4 mini

De XS4 Mini is gemaakt voor de wereld van nu en in de toekomst. Zij spreekt vele talen. De website is daarom beschikbaar in het Nederlands, Engels, Noors, Deens en spoedig ook in het Frans, Spaans, Italiaans en Zweeds. 

Er zijn vooral veel beelden te zien, want deze zeggen soms meer dan woorden. Ontdek de details van de nieuwe XS4 Mini in de video en bekijk de afbeeldingen. De kenmerken van het design, de technologie en security zijn er om te lezen. En voor een beetje virtuele realiteit is gebruik gemaakt van een handig 360° zicht. Een extra is de 3d deur simulator, daarmee kunt u zien hoe de XS4 mini op uw deur zal staan. Download de XS4 Mini App (iOs, Android) op uw telefoon of tablet en test de verschillende modellen. 

Het compacte formaat van de XS4 Mini in combinatie met een modern design en LED licht laten een nieuwe design taal zien. In de komende maanden zal de markt hier steeds meer van zien. Het is niet alleen design waarin de XS4 Mini uitblinkt. Het verhoogt de veiligheid van gebouwen door iedere deur snel en effectief te beveiligen en te controleren. En de installatie kan niet eenvoudiger, verwijder de bestaande deurkruk en zet de XS4 Mini erop. 

De XS4 Mini is het meest geavanceerde elektronische slot op de markt. Zij sluit zich aan op de behoeften van gebruikers die optimale veiligheid willen. De functies werken met het SALTO Virtual Network en met SALTO Wireless Network, zo ook met meerdere RFID technologieën waaronder NFC. 

Hoogte: 127 mm 
Breedte: 58.5 mm 
Diepte: 22.5 mm 
Gewicht: 550 g 

Wees de eerste om dit product te beoordelen

naar boven Productinformatie
naar boven Productattributen
MerkSalto
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: XS4 mini

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit