DOM-Genius

Veilig en flexibel
DOM Technologies biedt u specifieke oplossingen voor alle markten.
Elektronische sluitsystemen bieden het voordeel, dat deze vergrendeling scenario's van alle soorten kan beveiligen en organiseren. Dit betekent altijd een perfect beveiligingsconcept voor elk type gebouw, van eengezinswoningen tot grote installaties.

Dankzij moderne, software gestuurde technologieën, kunt u een vrijwel een onbeperkt aantal vergrendelingen en media beheren, rekening houdend met persoonlijke, tijdelijke en ruimtelijke toegangscriteria. Zeer complexe sluithiërarchie kan eenvoudig worden gecontroleerd en flexibel worden aangepast aan de veranderende eisen.

voordelen:
• Hoge snelheid van gegevensoverdracht tussen transponder en de lezer
• Complexe toegang verlening voor de transponder in het kader van een virtueel netwerk
• Web-based beheer via de Genius Mifare-software
• Veranderingen in het gebruikersgedeelte van de pc zonder dure herprogrammering
• Ondersteuning voor transponder versies Mifare Ultralight, Classic, DESfire, DESfire EV1

11 Artikel(en)

 • DOM Transponders

  Transponders

  Veelzijdig en flexibel: DOM biedt diverse sluit- en programmedia aan. Het sluitmedium wordt aangepast aan de desbetreffende componenten. Als het sluitmedium een keer kwijt is geraakt wordt gewoon de programmering veranderd; het is niet nodig de cilinder of het hele sluitsysteem te vervangen. Er zijn legio mogelijkheden om het elektronische sluitmedium in al bestaande transpondersystemen zoals betaalsystemen in kantines of dergelijke te integreren. Op aanvraag zijn transponders verkrijgbaar die systemen combineren, zoals EM en Hitag en Mifare resp. Legic. Een hoog veiligheidsniveau is gegarandeerd, want iedere transponderchip is uniek en beveiligd door zijn versleuteling. 

  DOM Standaard-Tac

   

  Elektronische toegangscontrole in zijn zuiverste vorm: de batterijloze passieve transponder is een sluitmedium voor alle ELS-lezers en elektronische cilinders.
  De transponder kent alleen zijn codering, de toegangsrechten worden in de componenten geregeld.

  DOM ClipTac

   

  De meest elegante oplossing: batterijloze passieve transponder als sleutelhanger met versleutelde datatransmissie. De ClipTac kan ook achteraf op bestaande sleutels worden geplaatst en ook weer zonder schade worden verwijderd.

  Sleutel mit ClipTac

   

  Snel gecombineerd: de batterijloze passieve transponder gecombineerd met een DOM-sleutel. Opent mechanisch cilinders en elektronisch georganiseerde toegangen en kan te allen tijde weer zonder beschadiging worden verwijderd. De ClipTac past op sleutels van de  ix- en RS-series van DOM.

  DOM Design Tac

   

  Nieuw ontwerp voor uw sluitsysteem. De DOM DesignTac is in EM- en Hitag-technologie verkrijgbaar en op aanvraag ook als combitransponder Hitag-Mifare en Hitag-Legic.

  Premium Tac  Verkrijgbaar als Hitag2 en HitagS

  ISO-Transponderkaart

   

  De transponderkaart in de vorm van een creditcard is verkrijgbaar met een magneetstrip die aanvullende functies mogelijk maakt (bijv. afrekenen in de kantine, uitleentijden in de bibliotheek enz.). De voorkant kan naar wens van de klant worden bedrukt.

  Infrarood usb-stick

   

  Om eindapparaten te programmeren

  Programmeer- en mastercard

   

  De mastercard is het eigendomsbewijs. De eindapparaten worden  aan een mastercard toegewezen. Alleen de mastercard kan programmeermedia zoals programmeerkaarten of PDAs/notebooks machtiging verlenen.

  meer informatie
 • DOM protector SKG*** Mifare

  De DOM Protector® biedt in de standaarduitvoering optimale veiligheid, flexibiliteit en comfort. De cilinder garandeert de bestmogelijke bescherming tegen elektronische en mechanische manipulatiepogingen. Met de hoge beschermingsklasse IP65 aan de buitenzijde van de cilinder is de Protector waterresistent en biedt de vereiste weersbescherming aan de buitenzijde van het gebouw.

  meer informatie
 • DOM protector Plus Mifare

  In de variant DOM Protector® Plus staan het gebruiksgemak en kostenbesparing voorop en de prestatie-eigenschappen die gepaard moeten gaan met bijv. een toepassing binnenshuis. Hier staat eerder de organisatie van toegangen op de voorgrond dan bijvoorbeeld de fysieke bescherming van waarden.
  Plus: 3.000 transponders, 2.000 gebeurtenissen, 32.000 intelligente transponders.

  meer informatie
 • DOM protector dubbelzijdig Mifare

  Zowel de binnen- als de buitenknop zijn vrij draaiend. Dat betekent dat vóór het toegang krijgen tot een deur - ongeacht van welke zijde - een identificatie via de transponder strikt vereist is. Op deze wijze is een in - en uitgangscontrole via de cilinder mogelijk. Over de verlening van verschillende rechten aan de buiten- en de binnenzijde kunnen personenstromen gericht door een object geleid of afdelingen duidelijk van elkaar gescheiden worden.

  meer informatie
 • DOM protector EE Mifare

  EE= Emergency Exit
  Deze uitvoering van de DOM Protector® is de oplossing voor nooduitgangen met sloten die uitgevoerd zijn volgens NEN/EN 179/1125. Daarbij mag de meenemer van de cilinder de slotfunctie op geen enkele wijze belemmeren. De conformiteitsverklaring van de slotenfabrikant certificeert hier de gebruiksgeschiktheid van de elektronische cilinder. De Protector® EE is met of zonder binnenknop - alternatief met mechanische verkrijgbaar.

  meer informatie
 • DOM protector DK Mifare

  DK = demonteerbare buitenknop
  De montage van veiligheidsbeslag, bepaalde deurprofielen en sleutelschakelaars vereisen vaak een montage vanaf de binnenzijde. Hiervoor is de buitenknop van de Protector® DK demonteerbaar en - als aanpassing aan de uiteenlopende beslagdikten - ook variabel in de lengte van de buiten-as.

  meer informatie
 • DOM protector FR Mifare

  FR= Fire Resistant
  De DOM Protector® FR is bedoeld voor toepassing in branddeuren. Afhankelijk van de uitvoering is hij toepasbaar in de brandweerstandsklassen T30, T60 en T90. De eigenschap FR is ook combineerbaar met andere uitvoeringen.

  meer informatie
 • DOM Guardian Mifare

  Schoonheid en intelligentie - ze zijn beiden verenigd in de DOM Guardian® Mifare. Binnenin schuilt dezelfde slimme techniek als bij de DOM Protector®, zodat hij qua toegangsorganisatie en -beheer net zo overtuigend is. Detail: door de vorm met een klassiek beslag is hij bij uitstek geschikt voor de toepassing op plaatsen met veel bezoekers, bijvoorbeeld banken of hotels. Het belangrijkste kenmerk is de gebruiksvriendelijkheid. De DOM Guardian® Mifare kan gemakkelijk met de DOM Protector® Mifare in een systeem worden gecombineerd en dus naar behoefte individueel gebruikt worden. Bovendien scoort dit product met zijn tijdloze en functionele design dat zelfs werd onderscheiden met de internationaal erkende ‘red dot design award‘.

  meer informatie
 • DOM AccessManager Mifare

  De DOM AccessManager overtuigt met zijn veelzijdige toepassings- en uitbreidingsmogelijkheden. Hij kan op een standaard inbouwdoos worden gemonteerd, maar met een opbouwframe ook direct op de muur geplaatst worden. Zijn fraaie designbehuizing past harmonisch in elke stijl. Al naargelang uw individuele vereisten is de Dom AccessManager verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de eenvoudige instap in de toegangscontrole met de variant ‚Compact‘, bestaande uit een lees-en een stuureenheid in
  één behuizing, de HiSec-variant die verkrijgbaar is als stuureenheid met aparte leeseenheid en een uitgebreide variant die de stuureenheid koppelt met maximaal drie aparte leeseenheden.

  meer informatie
 • DOM ACM-Terminal Mifare

  Bij het tonen van de transponder volgt een controle van de autorisatie. Als deze met succes verloopt, worden de op de transponder opgeslagen autorisaties met een bepaalde tijdstempel verlengd.

  meer informatie
 • DOM RF NetManager Mifare

  De DOM RF Netmanager Mifare is compleet geïntegreerd in dezelfde vorm als de DOM AccessManager. Hiermee kunnen tot 8 DOM Protector Mifare of DOM Guardian Mifare eenvoudig online gemaakt worden. Met de DOM online oplossing geniet u van alle voordelen van een online toegangscontrolesysteem.

  • Kostenbesparende en eenvoudig installatie
  • Gebaseerd op de standaard netwerktechnologie
  • Uitstekende performance

  meer informatie

11 Artikel(en)