DOM-ELS

Veilig en flexibel
DOM Technologies biedt u specifieke oplossingen voor alle markten.
Met de DOM ELS (Electronic Locking System) elektronische toegangscontrole systeem, kunt u individueel regelen wie is toegestaan om te openen en te vergrendelen, welke gebieden van een gebouw, en wanneer. Media als ISO-formaat kaarten (plastic kaarten) als sleutelhangers of arm banden worden vaak gebruikt.

voordelen:
• Individuele aanpassing aan elke faciliteit, en alle faciliteiten gebruiker
• Kan gebruikt worden met verschillende soorten apparaten - zoals de Access Manager wand lezer eenheid, de Protector ® mechatronische knopcilinder, of het Guardian® elektronische deurbeslag.
• Alle DOM systeemcomponenten zijn geconfigureerd voor de gewenste bedrijfsmodus en kunnen worden gecombineerd in dezelfde faciliteit met andere RFID (Radio Frequency Identification) applicaties via het gedeelde 125 kHz transponder standard.

13 Artikel(en)

 • DOM ELS Software

  Intelligentie, die je ervaart, maar niet ziet

  De DOM ELS software is de beheersoftware voor de gehele DOM ELS familie: alle componenten van de DOM toegangscontrole, zoals de DOM Protector®, DOM AccessManagerDOM Guardian® en meer kunnen met deze software beheerd en geprogrammeerd worden.

  Van de offline-installatie, via het DOM virtuele netwerk tot en met een online-sluitsysteem kunnen alle concepten getoond worden. De ELS software biedt ook de mogelijkheid van een mengvorm van deze oplossingen.

  Bij wijzigingen in de organisatie groeit de ELS software met uw eisen mee. De minimale omvang begint bij 25 toestellen/100 transponders en kan tot maximaal 9.500 toestellen/32.000 transponders uitgebreid worden.

  Uw voordelen:

  • de DOM ELS software maakt van uw sluitsysteem een elektronisch toegangscontrolesysteem
  • beheer van 32 tijdzones
  • flexibele toewijzing van autorisaties aan toestellen en transponders
  • groeps- en sectorautorisaties vereenvoudigen het beheer
  • sluitplan in Excel format
  • tijdbegrensde toegangsrechten voor verschillende personen (bijv. schoonmakers, bezoekers etc.)
  • omvangrijke analyse van toegangsgebeurtenissen
  • modulaire opbouw van de software
  meer informatie
 • DOM protector SKG*** Mifare

  De DOM Protector® biedt in de standaarduitvoering optimale veiligheid, flexibiliteit en comfort. De cilinder garandeert de bestmogelijke bescherming tegen elektronische en mechanische manipulatiepogingen. Met de hoge beschermingsklasse IP65 aan de buitenzijde van de cilinder is de Protector waterresistent en biedt de vereiste weersbescherming aan de buitenzijde van het gebouw.

  meer informatie
 • DOM protector Plus Mifare

  In de variant DOM Protector® Plus staan het gebruiksgemak en kostenbesparing voorop en de prestatie-eigenschappen die gepaard moeten gaan met bijv. een toepassing binnenshuis. Hier staat eerder de organisatie van toegangen op de voorgrond dan bijvoorbeeld de fysieke bescherming van waarden.
  Plus: 3.000 transponders, 2.000 gebeurtenissen, 32.000 intelligente transponders.

  meer informatie
 • DOM protector dubbelzijdig Mifare

  Zowel de binnen- als de buitenknop zijn vrij draaiend. Dat betekent dat vóór het toegang krijgen tot een deur - ongeacht van welke zijde - een identificatie via de transponder strikt vereist is. Op deze wijze is een in - en uitgangscontrole via de cilinder mogelijk. Over de verlening van verschillende rechten aan de buiten- en de binnenzijde kunnen personenstromen gericht door een object geleid of afdelingen duidelijk van elkaar gescheiden worden.

  meer informatie
 • DOM protector EE Mifare

  EE= Emergency Exit
  Deze uitvoering van de DOM Protector® is de oplossing voor nooduitgangen met sloten die uitgevoerd zijn volgens NEN/EN 179/1125. Daarbij mag de meenemer van de cilinder de slotfunctie op geen enkele wijze belemmeren. De conformiteitsverklaring van de slotenfabrikant certificeert hier de gebruiksgeschiktheid van de elektronische cilinder. De Protector® EE is met of zonder binnenknop - alternatief met mechanische verkrijgbaar.

  meer informatie
 • DOM protector DK Mifare

  DK = demonteerbare buitenknop
  De montage van veiligheidsbeslag, bepaalde deurprofielen en sleutelschakelaars vereisen vaak een montage vanaf de binnenzijde. Hiervoor is de buitenknop van de Protector® DK demonteerbaar en - als aanpassing aan de uiteenlopende beslagdikten - ook variabel in de lengte van de buiten-as.

  meer informatie
 • DOM protector FR Mifare

  FR= Fire Resistant
  De DOM Protector® FR is bedoeld voor toepassing in branddeuren. Afhankelijk van de uitvoering is hij toepasbaar in de brandweerstandsklassen T30, T60 en T90. De eigenschap FR is ook combineerbaar met andere uitvoeringen.

  meer informatie
 • DOM Guardian S

  Comfort en gemak zijn de twee belangrijkste eigenschappen van het elektronisch deurbeslag DOM Guardian®. Dit toegangscontrole product is niet alleen qua functie en design hoogstaand, met de SKG®*** goedgekeurde uitvoering DOM Guardian®-S is deze speciaal geschikt voor toepassingen op buitendeuren. Alle onderdelen zijn zo ingenieus ontwikkeld dat deze verwerkt zijn in slechts één zijde van het beslag. Dit heeft als doeltreffend voordeel dat de montage in een handomdraai is gedaan. Toegangsrechten worden door middel van een Mastercard, ELS software (PC) of via een minilaptop met ELS mobile geprogrammeerd.

  meer informatie
 • DOM Guardian

  Comfort en gemak zijn bij uitstek de twee belangrijkste eigenschappen van de DOM Guardian®. Dit toegangscontrole product is niet alleen qua functie en design hoogstaand, ook technisch is dit elektronische beslag het neusje van de zalm. Een evolutie als het om toegangscontrole gaat. Zowel de lezer, de intelligentie, de batterij, het energiemanagement als de geavanceerde motor gestuurde koppeling zijn zo ingenieus ontwikkeld dat deze verwerkt zijn in slechts één zijde van het beslag. Dit heeft als doeltreffend voordeel dat de montage in een handomdraai is gedaan. Lastige bekabeling door de deur is definitief verleden tijd. Optioneel kan men binnenbeslag monteren die het zelfde moderne design heeft als de DOM Guardian®. Toegangsrechten worden door middel van een Mastercard, ELS software (PC) of via een minilaptop met ELSmobile geprogrammeerd. De DOM Guardian® is uitstekend toepasbaar in het Intelligent transponder concept

  meer informatie
 • DOM AccessManager

  De AccessManager kan op een standaard inbouwdoos worden gemonteerd, maar ook met een opbouwraam rechtstreeks op de muur worden bevestigd. Het fraaie design past zich overal harmonisch aan. Afhankelijk van uw individuele toepasssingswens is de DOM AccessManager in drie verschillende varianten verkrijgbaar.
  Het instapmodel is de compacte variant, bestaande uit lees- en stuureenheid in één behuizing. De Hisec variant, voor verhoogde veiligheid, bestaat uit een stuureenheid
  en een aparte leeseenheid. Een derde mogelijkheid combineert de stuureenheid met maximaal 3 verschillende leeseenheden.

  meer informatie
 • DOM AccessManager Terminal

  Als de transponder toegangsrechten heeft, wordt de geldigheid daarvan met maximaal 24 uur verlengd. De AccessManager-Terminal is leverbaar als Compact en als
  HiSec variant (max. 1 lezer).

  meer informatie
 • DOM ITT

  Intelligent Transponder Terminal

  Als de transponder toegangsrechten heeft, wordt de geldigheid daarvan met maximaal 240 uur (alternatief 365 dagen of tot een vooraf bepaalde datum) verlengd. Wanneer er wijzigingen van de toegangsrechten beschikbaar zijn, worden die gelijk op de transponder geschreven.

   

  meer informatie
 • DOM NetManager

  Een module om, via het Ethernet, uw toegangscontrole componenten in een online systeem op te nemen
  • RS232-verbinding met:
            - DOM AccessManager
            - DOM((0))butler
            - ELS-P

  meer informatie

13 Artikel(en)