Clay

Clay by SALTO is eenvoudig, veilig, cloud-gebaseerd én draadloos. Een sluitoplossing voor middelgrote en kleine bedrijven. Revolutionair in design, gebruik en beheer.
Clay is de eerste elektronische sluitoplossing die de deur opent naar hoogstaande toegangscontrole voor middelgrote en kleine bedrijven (MKB). Het is de cloud-technologie die voor een sterke verbetering in flexibel toegangsbeheer zorgt. Clay houdt de gebruikers in real-time op de hoogte via de clay-app, voor gemak en directe controle. Clay maakt de combinatie van een intuïtief softwareplatform met kwalitatief hoogwaardige hardware, dit alles in een pay-per-use model.

Kortom, Clay gaat voorbij aan de traditionele mechanische oplossing en introduceert draadloze elektronische toegang met zelfs meer functionaliteit en prestaties dan traditioneel mogelijk was. Bovendien is Clay flexibel in beheer zonder de installatie van software en zonder de kosten van een volledig bekabeld elektronisch systeem.

4 Artikel(en)

 • ClayIQ Salto

  Plug and Clay
  De ClayIQ vindt zelf de weg naar de cloud. 2 schroeven, een stopcontact en klaar.

  Past altijd
  De ClayIQ-beugel past zich aan uw situatie aan. Monteer hem horizontaal of verticaal, wat u het beste uitkomt.

  ClayIQ heeft een hart
  Om u te laten weten dat alles goed werkt, laat de ClayIQ om de 5 minuten een groen LED-licht zien.

  Connectiviteit
  De ClayIQ gebruikt geen Wifi maar regelt zelf de internetconnectiviteit. De vuistregel is dat waar u ook met uw mobiel kunt bellen, u ook een ClayIQ kunt installeren.
  De maximum afstand naar de Clay-sloten en -cilinders is 10 meter maar als u meer nodig hebt, hebben wij Clay Repeaters voor u beschikbaar voor afstanden tot
  55 meter.

  Afgelegen locaties
  Als u een enkele, afgelegen deur hebt, is de ClayIQ een fantastische manier om grotere investeringen te vermijden. Voeg een extra ClayIQ toe aan uw account en beheer die enkele deur volledig geïntegreerd in uw My-Clay account.

  Geen extra kosten
  Alle kosten voor de ClayIQ-connectiviteit zijn inclusief in het door u gekozen abonnement. Geen verrassingen, alles is duidelijk en u hebt de controle.

  meer informatie
 • Clay draadloos deurbeslag Salto

  Clay beslagen passen op elke deur, worden geplaatst zonder te boren en zijn volledig draadloos. De beslagen zijn beschikbaar in
  verschillende afwerkingen en met verschillende deurkrukken die het beste bij de stijl van uw gebouw passen.

  Maten
  Het Clay Deurbeslag is speciaal voor Euro- en Scandinavische profieldeuren ontworpen, zelfs voor nauwe profieldeursponningen. Ze functioneren met de meeste Europese, Scandinavische en Zwitserse ingebouwde sloten en cilinders. Het Clay Deurbeslag voldoet aan IP55 en kan dus aan de buitenkant van uw deur worden aangebracht.

  SALTO-kwaliteit
  Clay is er trots op om met hardware van SALTO Systems te werken. SALTO is al de geselecteerde optie op meer dan 1.500.000 deuren, voor meer dan 13.000 projecten in meer dan 90 landen.

  Afwerkingen
  SALTO biedt een breed assortiment van afwerkingen, waaronder PVD-coating en RAL-kleuren. Optioneel kunt u BioCote® kiezen voor een continue, ingebouwde anti-microbiële bescherming, waarbij de groei van microben zoals oppervlaktebacteriën tot wel 99,99 % bestreden wordt.

  Batterijduur
  De batterijen van de Clay Deurbeslagen zijn goed voor 40.000 openingen. Dat is ongeveer 55 keer per dag gedurende 2 jaar! En als de batterijen opraken, krijgt
  u meteen bericht van My-Clay via SMS, email of push-bericht.

  Instant Messaging
  Clay Deurbeslagen zijn interactief. Sensoren in de sluiting detecteren een deur als deze nog open staat, of erger nog, als een deur geopend wordt zonder een geldig
  toegangsbewijs. My-Clay.com laat u beslissen wie dit bericht ontvangt.

  Altijd veilig naar buiten
  Geen zorgen, hoewel het Clay Deurbeslag elektronisch is, kunt u deze van binnenuit altijd vrij openen. Wij noemen dit de anti-paniekfunctie.

  meer informatie
 • Clay cilinder Salto

  In 5 minuten geplaatst
  Clay Cilinders worden zo snel geplaatst dat de volledige installatie van de Clay Cilinder + ClayIQ binnen 15 minuten klaar kan zijn. Dat is wat wij eenvoudig noemen!

  Volledig weerbestendig
  Clay Cilinders hebben een IP56-kwalificering dat betekent dat -20 °C tot +65 °C, stof of regen, geen invloed op de prestatie heeft. 

  Batterijduur
  De batterijen van de Clay Cilinder zijn goed voor 40.000 openingen. Dat is ongeveer 55 keer per dag gedurende 2 jaar! En als de batterijen opraken, krijgt u meteen
  bericht van My-Clay via SMS, e-mail of pushbericht.

  Maten
  De Clay Cilinder is verkrijgbaar voor ieder deurtype, ook voor deuren met nauwe sponningen. Ingebouwde sloten, RIM of Hangslot: deze worden allemaal ondersteund met een keuze uit verschillende meenemers en cilinderprofielen: Euro, UK Ovaal en het Australische Ovaal-profiel. Alle modellen zijn verkrijgbaar als dubbele of halve versies.

  Afwerkingen
  Verkrijgbaar in 5 verschillende afwerkingen: satijn chroom, gepolijst chroom, PVD, gepolijst messing, PVD satijn messing, BioCote®. Paniekfunctie verkrijgbaar. Hoge veiligheid via hoge weerstand, verharde anti-boorbescherming. Verborgen schroeven voor grotere veiligheid en verbeterde esthetiek. Cilinders kunnen worden genummerd. Voldoet aan SKG***.

  meer informatie
 • ClayTag Salto

  Tags toevoegen
  Voor het toevoegen van Clay tags hoeft u slechts een van uw deuren te selecteren en beveiligd 2-minuten de tijd te gebruiken om ze aan het slot te presenteren. Eenmaal toegevoegd, zijn de tags voor altijd van u!

  Blokkeren van Tags
  Als iemand een van uw tags heeft verloren of niet heeft teruggegeven, kunt u deze eenvoudig via My-Clay blokkeren. Het blokkeren gaat in realtime zonder vertraging en als u een tag terugvindt, kunt u deze simpelweg ontgrendelen.

  1 Tag en 5 kleuren
  Ieder persoon is verschillend en Clay begrijpt dit. Daarom is de ClayTag verkrijgbaar in 5 kleuren: Grijs, Wit en 3 kleuren groen!

  Geen batterijen
  De ClayTag werkt zonder batterij. De benodigde energie voor communicatie wordt geleverd door het Clay Deurbeslag/Cilinder en daarom raakt de energie van een ClayTag nooit op.

  Uitstraling
  Bij het ontwerpen van Clay zagen wij dat sommige tags, er op zijn minst gezegd, wat saai uitzagen. Wij besloten van de ClayTag iets moois te maken, daarom heeft hij 5 kleuren en een specifiek design.

  Veiligheid
  U kunt iedere ClayTag aan uw systeem toevoegen en als u deze eenmaal hebt toegevoegd, zullen deze alleen werken op de deuren waarop u dat wenst. De gebruikte RFID-technologie is dezelfde als in veel overheids- en militaire toepassingen en maakt gebruik van een AES-algoritme.

  meer informatie

4 Artikel(en)