The Feedback Company

3132 beoordelingen

 

-

Ja

-

Tevreden

-

Zeer tevreden

-

Tevreden

-

Snel

-

Prima prijs en vlot geleverd

-

goedemorgen ervaringen

-

Niks op aan te merken

-

Wij zijn niet tevreden

-

Top

-

Snelle levering goede verpakking en juiste product.

-

Slecht. Ik heb een product besteld kreeg wat anders geleverd en er wordt niet gereageerd op mijn bezorg klacht.

-

ja ik ben zeker tevreden

-

Zeer slecht foutieve en misleidende levertijden en uiteindelijk levering van verkeerde en tevens beschadigde artikelen.

-

ik ben tevreden.

-

Bestelling snel in huis.

-

Snelle verzending tevreden over het product

-

Afspraak wordt nagekomen

-

Goeie service ...snelle levering

-

ja ik ben t evreden

-

tevreden

-

Afspraak wordt nagekomen

-

Goed snelle levering.

-

Bestelling keurig cf. afspraak geleverd.

-

Prima website

-

ja

-

Ben tevreden

-

Prima order goed verpakt.

-

Heel te vreden

-

Kan beter.

-

uiterst tevreden

-

top

-

Niet tevreden product wat ik heb besteld moet passen op mijn Festool TS-55 FEBQ - Plus - FS invalzaagmachine. Product wat ontvangen is is geschikt voor SB-TSC-55

-

Zeer tevreden

-

snelle levering met duidelijke info over waneer er geleverd word.

-

Makkelijk bestellen van mijn bouwradio uit de ruime keuze.

-

Tevreden

-

slecht
Beste Marco, Zoals ook al tijdens ons recentelijk contact aangegeven is er helaas een foutje gemaakt bij DPD. Hierdoor heeft uw bestelling helaas vertraging opgelopen. Zij geven aan uw bestelling morgen te kunnen leveren. Indien u liever uw geld terug ontvangt dan horen wij dit natuurlijk liever tijdens het e-mail contact dat wij momenteel hebben lopen in plaatst van via deze review. Wij zien uw reactie graag tegemoet via e-mail zodat wij een gepaste oplossing voor u kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Het Toolprof.nl Team

-

Na een hoop gemail goed

-

Het is voor mij mijn eerste bestelling ik ben 100 tevreden

-

zeer goed

-

Helemaal top.

-

Ja

-

De levering duurde erg lang op mijn mail werd niet geantwoord maar na mijn telefoontje ging het snel.

-

geen problemen snelle bezorging

-

nog steeds niks

-

gewoon niks bijzonders

-

Duidelijke website en productgegevens netjes verpakt en snel geleverd. Tevreden dus

-

ik heb nog steeds niets ontvangen
Beste Marco, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Ik heb even uw bestelling bekeken en kan zien dat uw bestelling op dezelfde dag verzonden is als dat u uw bestelling heeft geplaatst. Uw bestelling licht echter al enige tijd bij de volgende parcelshop: Leo*Parts op de Tilburgseweg op u te wachten. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Het Toolprof.nl Team

-

Prima website