Verzendingen

De bestellingen worden verzorgd door onderstaande transporteurs:

Van Elst Elst
DPD DPD
PostNL Post-NL


Levertijd

Het grootste gedeelte van onze bestellingen kunnen we uit eigen voorraad leveren. Bij leveringen uit eigen voorraad bedraagt de levertijd(wanneer voor 16:00 besteld) 1 werkdag, anders 2 werkdagen(NL en BE).

Mocht het product niet op voorraad zijn bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen. Wanneer een product niet meer leverbaar is nemen wij contact met u op voor een passende oplossing, zoals bijvoorbeeld een vervangend product. De vestigingen gelden alleen als afhaalpunt voor bestellingen via de webshop. 

Afhalen op een vestiging
Bij bestellingen waar gekozen is voor de optie afhalen op een vestiging geldt dat de levertijd 2 werkdagen betreft. Wanneer dit korter(of langer) is dan de gebruikelijke 2 werkdagen nemen wij contact met u op.

Kosten voor levering

Nederland
Verzenden binnen Nederland en Belgie is gratis voor bestellingen vanaf € 50,-, anders bedragen de verzendkosten € 3,95.

Andere Europese landen
Verzendkosten naar alle andere Europese landen bedragen € 20,-. Indien uw bestelling bijzonder groot is (bijvoorbeeld een anti-inbraakstrip), behouden wij ons het recht voor om hogere verzendkosten in rekening te brengen. Deze zullen echter nooit meer bedragen dan de daadwerkelijke verzendkosten.

Rest van de wereld
Verzendkosten naar alle andere landen bedragen tenminste € 25,-. Indien uw bestelling bijzonder groot is (bijvoorbeeld een anti-inbraakstrip), of naar een land verstuurd waarheen de verzendkosten erg hoog zijn (bijvoorbeeld het verre oosten) behouden wij ons het recht voor om hogere verzendkosten in rekening te brengen. Deze zullen echter nooit meer bedragen dan de daadwerkelijke verzendkosten.

Een product retourneren

Hiervoor hebben wij een eenvoudige retourprocedure:

  • Meld bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen.
  • U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
  • Na ontvangst van uw zending, sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail.

De kosten voor het opsturen en retourneren van een artikel zijn voor uw rekening. In rekening gebrachte verzendkosten worden niet vergoed.

Het retouradres is: TPland, Tradeboulevard 5a, 4761 RL Zevenbergen

Annuleren van uw bestelling

U kunt uw bestelling annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een e-mail te sturen aan info@tpland met hierin de reden van de annulering.
Een eventuele creditering(terugbetaling) wordt door ons binnen 30 dagen voldaan.

14 tevredenheidsgarantie

Mocht u niet tevreden zijn over het aan u geleverde artikel dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren, mits onbeschadigd en ongebruikt. U betaalt geen annuleringskosten behalve de gemaakte verzendkosten. Het terugsturen van de goederen is voor eigen rekening.