Kosten bij betalen

iDEAL gratis
Overschrijving vooraf gratis
Klarna Factuur gratis
Bancontact / Mr. Cash gratis
Creditcard gratis


iDEAL

Met iDEAL kunt op het internet direct betalen via uw internetbankier omgeving. Wij adviseren om deze optie te gebruiken omdat ze veilig, gemakkelijk en snel is.

Hoe werkt iDEAL?
U kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
Voordelen van iDEAL:

  • vertrouwd
  • veilig
  • gemakkelijk

Overschrijving vooraf

Bij een overschrijving vooraf ontvangt u, na het plaatsen van uw bestelling, direct een bevestigings e-mail met uw persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra uw betaling is binnengekomen wordt uw bestelling in behandeling genomen en spoedig verzonden.
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer 0106.3861.66 (BIC/Swift: RABONL2U en IBAN: NL 16RABO0106386166), ten name van Polvo bv, te Zevenbergen o.v.v. uw bestelnummer. Houdt u bij het overmaken van uw betaling rekening met een overboektijd van 1 tot 5 werkdagen.

Klarna Factuur

Met een Klarna Factuur heeft u de mogelijkheid om achteraf te betalen. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. U hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en u betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd.

Creditcard betalingen

Via Paysquare bieden we de mogelijkheid om via uw creditcard te betalen. Kiest u voor Paysquare dan kunt u aan het einde van het bestelproces op de [verzend order] knop drukken. U kunt vervolgens uw creditcard gegevens invoeren en uw order afrekenen.
Paysquare is een nederlandse organisatie en onderdeel van Interpay. Veilig betalen via internet staat hier altijd voorop.  

Bancontant / Mr. Cash betalingen (België)

Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. U kunt ermee betalen bij veel winkels, tankstations en automaten. 

Intracommunautaire leveringen

Wij bieden onze klanten buiten Nederland de mogelijkheid om intracommunautair een bestelling te plaatsen. Indien u een bedrijfsmatige klant bent kunt u dit met het opvoeren van uw bestelling aangeven. U heeft wel de verplichting uw Btw nummer in te voeren. U ontvangt vervolgens automatisch per email een orderbevestiging en een factuur exclusief de BTW vermelding.