DORMA ED 100 DRAAIDEURAANDRIJVING

Artikelnummer: DORMA ED 100 DRAAIDEURAANDRIJVING

Diverse geïntegreerde functies

Behalve de uitgebreide afdekkap biedt DORMA ook een eenvoudig te installeren geïntegreerde sluitvolgorderegelaar voor dubbele deuren. Met behulp van de DORMA Upgrade Card kunnen de functies van de automaat aangepast worden aan verschillende deursituaties. Het brede spectrum aan geïntegreerde functies verzekert dat praktisch alle mogelijke toepassingen eenvoudig bediend kunnen worden.

Deursluitermodus & automatische modus

Gebruikers kunnen tussen twee bedieningsmodi kiezen: Deursluiter en automatisch. Wanneer ze in de deursluitermodus is afgesteld, is de ED 100 draaideuraandrijving geoptimaliseerd voor handmatige bediening. Met zijn optionele Power Assist functie is de deursluitermodus op maat gesneden voor hoofdzakelijk met de hand te bedienen deuren waarbij een deursluiterfunctie wenselijk is. De automatische modus, op zijn beurt, is bijzonder geschikt voor hoofdzakelijk automatische toegang met bewegingsdetector of met bijv. een drukknop.

Windlastregeling

De ED 100 draaideuraandrijving is in het bijzonder geschikt voor buitendeuren die blootstaan aan variërende winddruk, alsook voor binnendeuren die kamers scheiden met luchtdrukverschillen. Wanneer het systeem in de automatische modus staat, bewaakt de windlastcontrole / windlastregeling de activeringssnelheid en houdt deze constant op de vooraf ingestelde waarde.

Power Assist functie

De Power Assist functie van de ED 100 draaideuraandrijving kan geactiveerd worden wanneer de eenheid in de deursluitermodus staat. Zodra een gebruiker de deur enkele graden opent, treedt de servofunctie in werking om de handmatige openingscyclus te ondersteunen, en past zich hierbij automatisch aan de voorafgaand ingestelde sluitkracht naarmate kracht wordt toegepast.

Voordelen

  • Flexibele configuratie: klanten betalen enkel voor de functies die ze daadwerkelijk nodig hebben
  • Goedkoop transport en eenvoudige montage dankzij het gereduceerde gewicht van het systeem
  • Geluidsarme eenheid dankzij koppeling in meerdere stadia
  • Elegante visuele verschijning: DORMA Contur design is voorzien voor een hoogte van de draaideurautomaat van slechts 70 mm
  • Diverse functies standaard aanwezig

Toepassingsgebieden van de draaideurautomaat

  • Alle types automatische draaideuren: enkele en dubbele, buiten- en binnendeuren
  • Geschikt voor toepassing op brand- en rookwerende deuren
  • Low Energy of Full Energy-uitvoering voor toepassingen bij beperkt tot zeer hoog publieksverkeer
  • Hoog aandrijfvermogen voor volautomatische draaideur, geactiveerd met bewegingsdetectie
  • De draaideurautomaat ED 100 is bijzonder geschikt voor de toepassing in ziekenhuizen en zorginstellingen, luchthavens, horeca, openbare gebouwen, kantoorgebouwen, WMO-omgevingen, enz.

Wees de eerste om dit product te beoordelen

naar boven Productinformatie
naar boven Productattributen
MerkDORMA
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: DORMA ED 100 DRAAIDEURAANDRIJVING

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit
naar boven Productattachments