DOM Transponders

Artikelnummer: DOM Transponders

Transponders

Veelzijdig en flexibel: DOM biedt diverse sluit- en programmedia aan. Het sluitmedium wordt aangepast aan de desbetreffende componenten. Als het sluitmedium een keer kwijt is geraakt wordt gewoon de programmering veranderd; het is niet nodig de cilinder of het hele sluitsysteem te vervangen. Er zijn legio mogelijkheden om het elektronische sluitmedium in al bestaande transpondersystemen zoals betaalsystemen in kantines of dergelijke te integreren. Op aanvraag zijn transponders verkrijgbaar die systemen combineren, zoals EM en Hitag en Mifare resp. Legic. Een hoog veiligheidsniveau is gegarandeerd, want iedere transponderchip is uniek en beveiligd door zijn versleuteling. 

DOM Standaard-Tac

 

Elektronische toegangscontrole in zijn zuiverste vorm: de batterijloze passieve transponder is een sluitmedium voor alle ELS-lezers en elektronische cilinders.
De transponder kent alleen zijn codering, de toegangsrechten worden in de componenten geregeld.

DOM ClipTac

 

De meest elegante oplossing: batterijloze passieve transponder als sleutelhanger met versleutelde datatransmissie. De ClipTac kan ook achteraf op bestaande sleutels worden geplaatst en ook weer zonder schade worden verwijderd.

Sleutel mit ClipTac

 

Snel gecombineerd: de batterijloze passieve transponder gecombineerd met een DOM-sleutel. Opent mechanisch cilinders en elektronisch georganiseerde toegangen en kan te allen tijde weer zonder beschadiging worden verwijderd. De ClipTac past op sleutels van de  ix- en RS-series van DOM.

DOM Design Tac

 

Nieuw ontwerp voor uw sluitsysteem. De DOM DesignTac is in EM- en Hitag-technologie verkrijgbaar en op aanvraag ook als combitransponder Hitag-Mifare en Hitag-Legic.

Premium TacVerkrijgbaar als Hitag2 en HitagS

ISO-Transponderkaart

 

De transponderkaart in de vorm van een creditcard is verkrijgbaar met een magneetstrip die aanvullende functies mogelijk maakt (bijv. afrekenen in de kantine, uitleentijden in de bibliotheek enz.). De voorkant kan naar wens van de klant worden bedrukt.

Infrarood usb-stick

 

Om eindapparaten te programmeren

Programmeer- en mastercard

 

De mastercard is het eigendomsbewijs. De eindapparaten worden  aan een mastercard toegewezen. Alleen de mastercard kan programmeermedia zoals programmeerkaarten of PDAs/notebooks machtiging verlenen.

Wees de eerste om dit product te beoordelen

naar boven Productinformatie
naar boven Productattributen
MerkDOM
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: DOM Transponders

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit