ClayTag Salto

Artikelnummer: ClayTag Salto

Tags toevoegen
Voor het toevoegen van Clay tags hoeft u slechts een van uw deuren te selecteren en beveiligd 2-minuten de tijd te gebruiken om ze aan het slot te presenteren. Eenmaal toegevoegd, zijn de tags voor altijd van u!

Blokkeren van Tags
Als iemand een van uw tags heeft verloren of niet heeft teruggegeven, kunt u deze eenvoudig via My-Clay blokkeren. Het blokkeren gaat in realtime zonder vertraging en als u een tag terugvindt, kunt u deze simpelweg ontgrendelen.

1 Tag en 5 kleuren
Ieder persoon is verschillend en Clay begrijpt dit. Daarom is de ClayTag verkrijgbaar in 5 kleuren: Grijs, Wit en 3 kleuren groen!

Geen batterijen
De ClayTag werkt zonder batterij. De benodigde energie voor communicatie wordt geleverd door het Clay Deurbeslag/Cilinder en daarom raakt de energie van een ClayTag nooit op.

Uitstraling
Bij het ontwerpen van Clay zagen wij dat sommige tags, er op zijn minst gezegd, wat saai uitzagen. Wij besloten van de ClayTag iets moois te maken, daarom heeft hij 5 kleuren en een specifiek design.

Veiligheid
U kunt iedere ClayTag aan uw systeem toevoegen en als u deze eenmaal hebt toegevoegd, zullen deze alleen werken op de deuren waarop u dat wenst. De gebruikte RFID-technologie is dezelfde als in veel overheids- en militaire toepassingen en maakt gebruik van een AES-algoritme.

Wees de eerste om dit product te beoordelen

naar boven Productinformatie
naar boven Productattributen
MerkSalto
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: ClayTag Salto

Hoe waardeert u dit product? *

Kwaliteit
Prijs